Direct4.me je iskustvo

To je lakoća, udobnost i odgovor na moderan tempo života. To je softverom poduprt proizvod koji se može koristiti za usluge bilo kakvog načina isporuke – bilo na dom ili izvan doma.

Our story image

ZAŠTO?

Vječni fokus na udobnost naših kupaca i krajnjih korisnika uvijek nas tjeraju na nove inovacije, iznimnu izvedbu i konstantan razvoj, što se zatim odražava na svim našim proizvodima – Direct4.me sandučićima i softverskim rješenjima.

Naša vizija je izgraditi ekosustav Direct4.me paketomata, koji je jednostavan i inovatiovan za korištenje.

Proširujemo mogućnost dostave

Online kupnju zaokružujemo pomažući tvrtkama da do krajnjih kupaca na lakši način dostave pošiljke, robu i hranu!

About us background image

 

2019 - 2020

Direct4.me nastao je iz jednostavne želje da se isporuka učini lakšom i bržom za sve karike u lancu logističkog servisa.

Ideja je bila izbjeći propuštene pošiljke, dogovore s dostavljačima, dodatne posjete pošti ili pošiljke koje dostavljač ostavlja na kućnom pragu.

Naša patentirana tehnologija Data-Over-Voice, koju smo u to vrijeme već koristili za izgradnju pametnih gradova, korištena je u prvoj seriji kućnih sandučića, a od tada je rješenje evoluiralo u formulu koju mogu koristiti logističke tvrtke, trgovci, upraviteljima stambenih zgrada, vlasnici stanova i kuća te ostali potrošači koji žele pojednostaviti i optimizirati procese dostave./p>

Konstantno nastojimo optimizirati rješenje za smanjenje ugljičnog otiska u prvom i zadnjem kilometru dostave, a zajedno s našim partnerima, uz smanjenje operativnih troškova procesa dostave, uvijek nastojimo pronaći udobnost za krajnje korisnike Direct4.me sandučića, koji putem njih preuzimaju svoje pošiljke.

Do sada se naši sandučići već koriste u mnogim europskim zemljama i diljem svijeta.

RAST TVRTKE. JEDNO REŠENJE ZA SVE.

2021 - 2022

OOH (dostava izvan kuće) proširena je na kućnu dostavu i sve mogućnosti između.

Direct4.me sve dionike u lancu dostave (uključujući online trgovce, potrošače i logistične tvrtke) povezuje na način da izuzetno jednostavno predaju robu putem Direct4.me sandučića, prilikom čega dobiju digitalni dokaz o isporuci i preuzimanju. Ovo vrlo fleksibilno rješenje može se koristiti kao otvorena mreža za dostavu pošiljki za sve dostavljače i logistične tvrtke, kao privatna mreža za dostavu pošiljki, točka "klikni i preuzmi" i privatni sandučić za dostavu paketa na kućnu adresu. S tako raznolikom linijom proizvoda Direct4.me svojim korisnicima nudi cijeli niz usluga koje osiguravaju jedinstveno korisničko iskustvo za sve. To znači da je postupak dostave za javne i domaće sandučiće uvijek isti.

Direct4.me ekosustav nudi sve važne usluge i rješenja – dostavu, preuzimanje i povratak pošiljki, slanje pošiljki iz sandučića, a podržava i preuzimanje pošiljaka uz plaćanje pouzećem. Primatelji mogu pošiljke preuzeti sami ili mogu ovlastiti nekog drugog da ih preuzme umjesto njih. Kućni sandučići nude još više. Svoj privatni sandučić možete podijeliti s rodbinom ili prijateljima te ga koristiti za razmjenu robe pomoću tzv. "otvorene dostave" - procesa dostave koji može koristiti svatko. Osim što se koriste za logističke tvrtke, Direct4.me sandučići savršeno su rješenje za točke »klikni i preuzmi«, pa čak i za knjižnice, gdje se sandučići koriste za razmjenu knjiga i drugog knjižničnog gradiva.

Patentirana tehnologija prijenosa podataka putem glasa (DoV) dodaje funkciju koja je nešto sasvim novo i jedinstveno u industriji paketomata - pristup sandučiću omogućen je svakom mobilnom telefonu, bez obzira bio taj pametni ili ne. Iako mobilna aplikacija Direct4.me korisnicima omogućuje upravljanje svojim pošiljkama, sandučićima i druge funkcije, za preuzimanje pošiljke putem Direct4.me sandučića nema potrebe za preuzimanjem mobilne aplikacije i kreiranjem računa. NFC t i Bluetooth također se mogu koristiti za otvaranje sandučića Direct4.me.

Budući da Direct4.me sandučići nemaju troškova komunikacije i električne energije (sandučići djeluju na baterije), našim partnerima nudimo više od 50% niže ukupne troškove vlasništva.

Pružanje mogućnosti dostave na kućnu adresu kada primatelj nije kod kuće ili dostava izvan kuće (OOH) ključne su za ispunjavanje zahtjeva kupaca danas, povećanje učinkovitosti isporuke i smanjenje troškova povezanih s neuspješno izvedenim isporukama.

Whats next image

ŠTO JE SLIJEDEĆE? 2023 -

Gledamo u budućnost.

Isporuka pošiljki kada primatelj nije kod kuće budućnost je logistike posljednje milje; velika gustoća javnih sandučića je održivo rješenje koje podržava rast online prodaje i povećava udobnost krajnjih korisnika.

Direct4.me na vrlo učinkovit i djelotvoran način odgovara na izazove logističke industrije te će dostavne tvrtke u cijelosti podržati u prijelazu s dostave na javna mjesta na dostavu na kućnu adresu, kada primatelj nije kod kuće.

Kontaktirajte nas

ŠTO radimo?

Technology image

Tehnologija Direct4.me

Softverska tehnologija Direct4.me jednostavna je i intuitivna za korištenje. Tim predanih programera podržava naše klijente tako što je uvijek održava u tijeku i uskladi njihovim specifičnim potrebama.

Parcel spaces image

Direct4.me Sandučići

Tim koji kreira Direct4.me sandučiće fokusiran je na kontinuirani razvoj, kvalitetu i atraktivan dizajn koji je istovremeno jedinstven i energetski učinkovit.

Client Service image

Direct4.me Usluge

Direct4.me grupa vam prvenstveno pomaže u korištenju sustava, ažuriranju softvera i održavanju mreže, a nudimo i pomoć oko dostave do samog sandučića ili preuzimanju pošiljke iz njega. Pomažemo vam pri postavljanju lokacija, učimo vas kako koristiti našu tehnologiju i podržavamo vas u korištenju naših psandučića na najoptimalniji način i u skladu s vašim željama.

Započnite svoj projekt

 • Napravljeno za namjenu (dostava izvan kuće ili kućna dostava)
 • Modularno rješenje prilagodljivo veličini lokacije
 • Može se koristiti s bilo kojim mobilnim telefonom (sa/bez aplikacije)
 • Podržava mnoge usluge i scenarije
 • Brza montaža koja ne zahtijeva dozvole niti električne priključke
 • Tehnologija koja nadilazi sandučić
Pišite nam

Pridružite se našem timu

 • Uvijek se radujemo susretu sa znatiželjnim i motiviranim pojedincima koji su zainteresirani za izgradnju digitalne budućnosti u logističkim uslugama.
 • Vaše vještine u upravljanju projektima, razvoju softvera, mehatronici, poslovnom razvoju, marketingu i još mnogo toga kod nas su uvijek tražene.
 • Naši proizvodi i rješenja vrlo su važni na sadašnjim i budućim tržištima.
 • Nudimo fleksibilne uvjete rada i dugoročnu perspektivu u većem timu.
 • Dobrodošli ste i digitalni nomadi!
Introduce yourself