• Slovenija
  • Hrvatska
  • Slovenska
  • Global
Priča o nama

O nama

Uhvatite korak uz Direct4me

Alternativni tekst

Direct4me je tvrtka iz Silicijske doline, odnosno mjesta Palo Alto u Kaliforniji, koja je razvila jedinstveno tehnološko rješenje za last-mile isporuku paketa u kojem se e-trgovina i maloprodaja susreću s potrošačem.

 

Rješenje obuhvaća sandučiće za pakete kojima za rad nije potrebna ni električna energija ni komunikacija, pa sve do pasivnih sandučića s regulacijom temperature, hlađenjem i zamrzavanjem prikladnim za dostavu namirnica. Prostori za pakete modularni su i mogu se međusobno slagati, prilagodljivi su po broju sandučića i dimenzijama kako bi mogli zadovoljiti potrebe svih klijenata. Prostori za pakete zajedno sa softverskom platformom Direct4me i nesmetanim intuitivnim rješenjem donose iskustvo primanja, povrata i predavanja paketa na višu razinu.

 

Shvaćanje tvrtke Direct4me u pogledu složenosti industrije last-mile isporuke, njezina velika inženjerska stručnost, softverska platforma i vlasnička DOV tehnologija (data-over-voice) omogućuje sigurno otključavanje sandučića bilo kojim telefonom za korisnike bez registracije ili preuzimanje aplikacije Direct4me. Ta je tehnologija jedinstveno komplementarna s potrebama usluga e-trgovine, maloprodaje, logistike i dostave na globalnoj razini.

 

x
Are you in?

Free Webinar

Join our FREE webinar and uncover the secrets how revolutionary we solve last mile delivery.

Save your seat
Are you in?

Free Webinar

Join our FREE webinar and uncover the secrets how revolutionary we solve last mile delivery.

Save your seat