X

Za medije

Uvijek na raspolaganju za odgovor na vaša pitanja

Ljubljana, 23. ožujka 2020

Osmišljen pametni sandučić koji omogućuje dostavu namirnica bez kontakta s dostavljačem.

U vrijeme epidemije, dostava na kućnu adresu bez kontakta s dostavljačem je najsigurnije i najpouzdanije rješenje za opskrbu građana. Profesor strategije na INSEADU Chengyi Li predviđa da će zbog epidemije ljudi brže usvajati digitalne platforme i krenuti u izgradnju infrastrukture za opskrbu na kućnom pragu u Europi i SAD- u.

Tvrtka Direct4.me proizvodi pametne sandučiće velikih dimenzija koje svatko može instalirati ispred svoje kuće ili stana, te preuzeti svoj paket kada god im odgovara bez kontakta sa dostavljačem.

“ Online opskrba hranom i kućnim potrepštinama ili proizvodima za dom zahtijeva jednostavnu infrastrukturu. Tvrtka Direct4.me zadnje dvije godine razvija pametne poštanske sandučiće velikog volumena takozvane "kućne stanice za opskrbu" primarno za američko tržište. Zbog pandemije virusa korone promijenili smo prioritete i učinili ih dostupnima prijateljima i sugrađanima u Hrvatskoj i Sloveniji” izjavio je Jean Urbanija, jedan od osnivača Direct4.me-a.

Zatvaranje tržnica i prodavaonica ostavilo je mnoge kupce bez proizvoda, a male proizvođače bez kupaca. Trgovina se preselila na online platforme bez posrednika kao što je Njuškalo i svjedoci smo velikog rasta direktne opskrbe između malih proizvođača i krajnjeg kupca u svim kategorijama.

Urbanija predviđa sve veći broj novih i rast postojećih dostavnih službi kao što su Wolt i Glovo, koji će obavljati kupnje i dostavljati namirnice onima koji su kod kuće i to ne mogu ili ne žele obaviti sami. "Arhitekti, građevinari i vlasnici nekretnina unaprjeđuju nekretnine infrastrukturom za sigurnu opskrbu jer im to rješava problem dostave i diže vrijednost nekretnine”, izjavio je Jean Urbanija.

Direct4.me kućna opskrbna stanica osmišljena je kao otvorena platforma za sve proizvođače, trgovce i dostavljače te nema troška instalacije i održavanja. Osigurana je ograničena količina za po posebnim cijenama. Za više informacija posjetite: www.direct4.me.

Kontakt za medije:

Žan Urbanija

zan.urbanija@direct4.me

+386 31 393 093

 

LOGO

 

 

Preuzmi: PNG  |  SVG

 

Preuzmi: PNG  |  SVG

 

 

FOTOGRAFIJE


 

Kivi Com d.o.o.

- Zastupnik za Sloveniju I Hrvatsku -

Kidričeva 3a

2380 Slovenj Gradec

Slovenija

E-mail: info@kivi.eu

 

Direct4.me, Inc.

-

228 Hamilton Avenue

Palo Alto, CA 94301 

USA

E-mail: info@direct4.me